Glazen terrasoverkapping

Glazen terrasoverkapping

Benut je terras het hele jaar

Bent u op zoek naar een manier om nog meer van uw buitenruimte te genieten? Overweeg dan eens om een terrasoverkapping bij uw woning te laten plaatsen. Met een terrasoverkapping kunt u namelijk het hele jaar door genieten van uw tuin en terras, ongeacht het weer.

Een terrasoverpakking met veel opties

Maatwerk

Een terrasoverkapping biedt niet alleen beschutting tegen regen, wind en zon, maar geeft uw woning ook een extra dimensie. Het is een verlengstuk van uw huis en creëert daarmee extra leefruimte. Zo kunt u bijvoorbeeld heerlijk buiten eten met familie en vrienden, maar ook ontspannen met een goed boek en een kop koffie.

Bij het kiezen van een terrasoverkapping zijn er verschillende opties mogelijk, zoals een aluminium of houten overkapping, met of zonder zijwanden en een schuifdak voor extra flexibiliteit. Daarnaast zijn er ook diverse afmetingen en kleuren beschikbaar, zodat u altijd een terrasoverkapping kunt vinden die perfect aansluit bij uw wensen en stijl van uw woning.

Specificaties

KleurLeverbaar in ieder RAL kleur
Maximale breedte400 cm
Maximale uitval690 cm

Opties

Het liefst heeft u de mogelijkheid om ook bij koelere weersomstandigheden buitengewoon te beleven.
Door uw terrasoverkapping te verrijken met glazen schuifwanden geniet u onder alle weersomstandigheden.

Bezoek onze showroom

Kom inspiratie op doen

In onze showroom in Doetinchem hebben wij diverse opstellingen staan van ons Zenyd schuifdaksysteem. En wij adviseren u graag over alle mogelijkheden. 

Wij ontvangen u graag in onze showroom.
De koffie staat klaar!

INTERESSE IN ONZE HORECA GLAZEN TERRASOVERKAPPINGEN?

Plan een afspraak

  Onze projecten

  Bekijk hier onze gerealiseerde projecten

  Het visitekaartje van uw zaak

  Samenstellen van de terrasoverkapping

  Het terras als visitekaartje van uw zaak trekt bezoekers aan. Bij het realiseren van een glazen dak terrasoverkapping voor uw horeca etablissement trekken we uiteraard de sfeer van uw horecazaak door. 

  Wij leveren maatwerk en kiezen samen met u een oplossing die het beste past bij uw terras en horecazaak.  Zo bekijken we hoe het glazen dak het beste past en stellen we alle opties samen zoals de gewenste kleur en opties voor windbescherming, verwarming en verlichting.