Heeft u een zwembad in uw tuin dan wilt u hier natuurlijk zo lang mogelijk van genieten. Onze zwembadoverkappingen maken dit mogelijk. Met een zwembad overkapping maakt u van uw buitenbad in een handomdraai een heerlijk binnenbad waar u ’s winters net zo van geniet als ’s zomers. Een zwembad overkapping bedekt uw gehele zwembad, waardoor het water ook in het najaar mooi schoon en op temperatuur blijft. Zo kunt u zelfs in de koudste maanden genieten van een heerlijk zwembad, terwijl het in de rest van uw tuin volop wintert.

Zwem het hele jaar door onder uw overkapping

Onze schuifdaken zijn maken het door de sterk isolerende eigenschappen mogelijk om het hele jaar te genieten van uw zwembad. Of het nu regent, sneeuwt of hagelt. De zwembadafdekkingen zijn van hoogwaardige kwaliteit en te verkrijgen in diverse kleuren en maten.

Wilt u meer weten of onze zwembadoverkappingen neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u meer informatie over onze serre schuifdaken?

Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies.

Impressies

Technische gegevens schuifdak

Het ZENYD schuifdaksysteem is opgebouwd uit een serie aluminium dakliggers met daartussen vensters die bestaan uit een vast raam en twee schuivende ramen. Schuifdaken kunnen dus voor 2/3 van het gehele oppervlakte geopend worden. De vensters kunnen naast elkaar geplaatst zodat een schuifdak gerealiseerd kan worden tot zeer grote oppervlakten.

Ons schuifdak dankt zijn condensatie voorkomende eigenschappen aan de combinatie van geïsoleerde aluminium buitenprofielen en een PVC binnenbekleding.
De PVC binnenbekleding bestaat uit profielen die aan de aluminium dakdragers worden bevestigd. Zo ontstaan isolerende luchtkamers die condensatie voorkomen en anderzijds condensatie inwendig afvoeren. Wij brengen een isolatieprofiel aan. Het gebruiken van hoogrendementsbeglazing of –paneelvullingen.

In het schuifdak zit een buismotor verwerkt waarmee het schuifdak elektrisch geopend worden. De motor is verwerkt in het profiel en dus niet zichtbaar. De buismotor is zeer stil en zorgt door middel van een staaldraad dat het gehele dak elektrisch geopend kan worden. U kunt het dak openen met een schakelaar en/of afstandbediening en/of domoticasysteem.

De aluminiumprofielen zijn gemoffeld in de RALkleuren.
De PVC profielen zijn eveneens verkrijgbaar in een beperkter aantal RALkleuren. Andere kleuren zijn mogelijk via een natlaksysteem.

Helling schuifdak –> min. 7° – max. 38°
Afstand tussen dakliggers –> min. 650mm – max. 1280mm
Min. 2 schuifbanen
Diepte van schuifdak –> min. 1400mm – max. 7500mm
Beglazing of plaatvulling –> max. 32mm

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen?