Een serre waar je zomer en winter optimaal van kunt genieten. Wij leveren serres met schuifdak die wind en waterdicht zijn voor de winterse dagen. Maar waar u door middel van ons schuifdak in de zomer heerlijk kunt genieten van de buitenlucht. Het schuifdak op onze serres is eenvoudig te openen met een afstandbediening.Een voldoet aan aan zeer stenge eisen op het gebied van isolatie en duurzaamheid.

Een serre met een uniek buitengevoel

Zenyd Nederland heeft al meer dan 15 jaar ervaring in het leveren en plaatsen van serres met een schuifdak. Wilt u meer weten of onze producten neem dan  contact met ons op of vraag direct vrijblijvend een offerte op.

Wilt u meer informatie over onze serre schuifdaken?

Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies.

Impressies

Technische gegevens schuifdak

Het ZENYD schuifdaksysteem is opgebouwd uit een serie aluminium dakliggers met daartussen vensters die bestaan uit een vast raam en twee schuivende ramen. Schuifdaken kunnen dus voor 2/3 van het gehele oppervlakte geopend worden. De vensters kunnen naast elkaar geplaatst zodat een schuifdak gerealiseerd kan worden tot zeer grote oppervlakten.

Ons schuifdak dankt zijn condensatie voorkomende eigenschappen aan de combinatie van geïsoleerde aluminium buitenprofielen en een PVC binnenbekleding.
De PVC binnenbekleding bestaat uit profielen die aan de aluminium dakdragers worden bevestigd. Zo ontstaan isolerende luchtkamers die condensatie voorkomen en anderzijds condensatie inwendig afvoeren. Wij brengen een isolatieprofiel aan. Het gebruiken van hoogrendementsbeglazing of –paneelvullingen.

In het schuifdak zit een buismotor verwerkt waarmee het schuifdak elektrisch geopend worden. De motor is verwerkt in het profiel en dus niet zichtbaar. De buismotor is zeer stil en zorgt door middel van een staaldraad dat het gehele dak elektrisch geopend kan worden. U kunt het dak openen met een schakelaar en/of afstandbediening en/of domoticasysteem.

De aluminiumprofielen zijn gemoffeld in de RALkleuren.
De PVC profielen zijn eveneens verkrijgbaar in een beperkter aantal RALkleuren. Andere kleuren zijn mogelijk via een natlaksysteem.

Helling schuifdak –> min. 7° – max. 38°
Afstand tussen dakliggers –> min. 650mm – max. 1280mm
Min. 2 schuifbanen
Diepte van schuifdak –> min. 1400mm – max. 7500mm
Beglazing of plaatvulling –> max. 32mm

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen?