Een groot raam draagt bij tot de transformatie van een zolderkamer in een leefruimte. In tegenstelling tot de traditionele oplossingen, biedt Zenyd u een dakraam dat openschuift waardoor u aan bewoonbare oppervlakte wint. Ook de handige elektrische bediening en het feit dat elke dakraam op maat van de klant wordt gemaakt, onderscheidt Zenyd zich van bestaande standaardoplossingen. Zenyd biedt dé oplossing voor het bewoonbaar maken van zolders zonder de architectuur van een gebouw te schaden.

Wilt u meer informatie over onze schuifdakramen?

Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies.

Impressies

Technische gegevens schuifdak

Het ZENYD schuifdaksysteem is opgebouwd uit een serie aluminium dakliggers met daartussen vensters die bestaan uit een vast raam en twee schuivende ramen. Schuifdaken kunnen dus voor 2/3 van het gehele oppervlakte geopend worden. De vensters kunnen naast elkaar geplaatst zodat een schuifdak gerealiseerd kan worden tot zeer grote oppervlakten.

Ons schuifdak dankt zijn condensatie voorkomende eigenschappen aan de combinatie van geïsoleerde aluminium buitenprofielen en een PVC binnenbekleding.
De PVC binnenbekleding bestaat uit profielen die aan de aluminium dakdragers worden bevestigd. Zo ontstaan isolerende luchtkamers die condensatie voorkomen en anderzijds condensatie inwendig afvoeren. Wij brengen een isolatieprofiel aan. Het gebruiken van hoogrendementsbeglazing of –paneelvullingen.

In het schuifdak zit een buismotor verwerkt waarmee het schuifdak elektrisch geopend worden. De motor is verwerkt in het profiel en dus niet zichtbaar. De buismotor is zeer stil en zorgt door middel van een staaldraad dat het gehele dak elektrisch geopend kan worden. U kunt het dak openen met een schakelaar en/of afstandbediening en/of domoticasysteem.

De aluminiumprofielen zijn gemoffeld in de RALkleuren.
De PVC profielen zijn eveneens verkrijgbaar in een beperkter aantal RALkleuren. Andere kleuren zijn mogelijk via een natlaksysteem.

Helling schuifdak –> min. 7° – max. 38°
Afstand tussen dakliggers –> min. 650mm – max. 1280mm
Min. 2 schuifbanen
Diepte van schuifdak –> min. 1400mm – max. 7500mm
Beglazing of plaatvulling –> max. 32mm

Schuifdak geplaatst in Antwerpen

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen?