Horizontaal schuifdakraam

Meer lichtinval in uw huis

De schuifbare horeca terrasoverkapping met gelaagd glas garandeert uw gasten een prettig verblijf op uw terras. Sunshine Nederland is gespecialiseerd in schuifbare horeca terrasoverkappingen van glas. Een horeca terrasoverkapping vergroot uw buitenruimte en zorgt voor een langere bezetting van uw terras in warme tijden, maar ook als de temperatuur daalt is het aangenaam verblijven onder uw overkapping van glas.

Het glas in onze horeca terrasoverkapping geeft veel licht en geeft een heerlijk buitengevoel.

Schuifdakraam horizontaal

Het horizontale dakraam van Sunshine Nederland staat voor compactheid en variabiliteit. Ondanks zijn compactheid is hij te bestellen in een afmeting tot 2 x 3,5 meter en daardoor ook inzetbaar voor grote dakopeningen.

Bij deze uitvoering opent het schuifdakraam naar keuze van links naar rechts of van rechts naar links. Het kan dus variabel worden gebruikt en past zich perfect aan de lokale omstandigheden aan.

Schuifdakraam horizontaal dubbel

Twee grote ruiten, die vanuit het midden gelijkmatig naar links en rechts openen, kenmerken het dakraam. Beide delen van het raam schuiven soepel tussen twee rails, aan de buitenzijde over de dakbekleding en onthullen een grote opening.

Dankzij het compacte ontwerp scoort het dakraam punten in zowel kleine als grote ruimtes, omdat de openingsmaat varieert van klein tot groot en altijd een geweldig uitzicht naar buiten toelaat.

Schuifdakraam als dakluik

Een dakraam dat ook als dakluik gebruikt kan worden is het dakraam van Sunshine Nederland. Flexibel inzetbaar, het opent van links naar rechts en het opent van rechts naar links.

Dankzij de grote constructie kunnen zelfs lange mensen comfortabel naar buiten stappen zonder dat ze hun hoofd hoeven te buigen. Als dakraam of als dakluik,  laat veel licht en lucht in je kamer en zorgt voor een goed binnenklimaat.

Schuifdakraam groot

Afhankelijk van de bouwkundige omstandigheden is een groot maar compact dakraam de enige manier om een zo groot mogelijk dakoppervlak te openen en zo natuurlijk daglicht de ruimte in te sturen.

Het dakraam combineert beide eigenschappen. Het vierdelige glasoppervlak opent vanuit het midden naar buiten en duwt de binnen ruiten onder de buitenste glaselementen. Hierdoor ontstaat een grote raamopening.

Onze schuifdakramen

Wilt u meer informatie?

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen of een persoonlijk advies? Neem contact met ons op!

  Contactgegevens

  Havenstraat 51
  7005 AG Doetinchem
  T: 0314 204743
  E: info@sunshine-nederland.nl

  KvK : 09112571