Daglicht in uw woon of werkruimte is zeer belangrijk. Wilt u ook graag meer daglicht en een ruimtelijker gevoel creëren, dan zijn onze daglichtconstructies dé oplossing. Onze elektrische schuifdaken en dakvensters kunnen wij plaatsen op platte en hellende daken. Zo zijn onze schuifdaken toepasbaar in veel daglichtconstructies.

Daglichtconstructie particulieren

Bent u op zoek naar een goede oplossing voor meer daglicht in uw uitbouw of op uw zolder? Onze schuifdaken en dakvenster zijn heel goed toe te passen als lichtstraat op uw platte dak of als groot schuifvenster op uw hellende dak. U creëert zo veel daglicht. Ideaal aan onze schuifdaken is dat ze tijdens uit losse vensters bestaan en zo eenvoudig op maat kunnen worden gemaakt. Tijdens de mooie dagen is ons schuifdak eenvoudig met één druk op de knop te openen.

Wij vertellen uw graag meer over alle mogelijkheden van onze daglichtconstructie. Neem hiervoor contact met ons op of vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

Daglichtconstructie utiliteitsbouw

Onze modulaire schuifdaken zijn een perfecte daglicht oplossing voor de utiliteitsbouw, zoals schoolgebouwen, winkelcentra en kantoorpanden. De oplossing kenmerkt zich door slanke profielen en het modulaire systeem. Groot voordeel is dat wij schuifdaken eenvoudig op maat kunnen maken en u veel architectonische vrijheid heeft voor het ontwerp.

Voor optimaal comfort is het modulaire schuifdak ook leverbaar met een elektrisch te bedienen module, zo ventileert u met één druk op de knop! Om het daglicht in de zomer te temperen, is het mogelijk iedere module te voorzien van perfect passende zonwering of zonwerend glas.

Wij vertellen uw graag meer over alle mogelijkheden van onze daglichtconstructie. Neem hiervoor contact met ons op of vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

Wilt u meer informatie over onze daglicht constructies?

Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies.

Impressies

Technische gegevens schuifdak

Het ZENYD schuifdaksysteem is opgebouwd uit een serie aluminium dakliggers met daartussen vensters die bestaan uit een vast raam en twee schuivende ramen. Schuifdaken kunnen dus voor 2/3 van het gehele oppervlakte geopend worden. De vensters kunnen naast elkaar geplaatst zodat een schuifdak gerealiseerd kan worden tot zeer grote oppervlakten.

Ons schuifdak dankt zijn condensatie voorkomende eigenschappen aan de combinatie van geïsoleerde aluminium buitenprofielen en een PVC binnenbekleding.
De PVC binnenbekleding bestaat uit profielen die aan de aluminium dakdragers worden bevestigd. Zo ontstaan isolerende luchtkamers die condensatie voorkomen en anderzijds condensatie inwendig afvoeren. Wij brengen een isolatieprofiel aan. Het gebruiken van hoogrendementsbeglazing of –paneelvullingen.

In het schuifdak zit een buismotor verwerkt waarmee het schuifdak elektrisch geopend worden. De motor is verwerkt in het profiel en dus niet zichtbaar. De buismotor is zeer stil en zorgt door middel van een staaldraad dat het gehele dak elektrisch geopend kan worden. U kunt het dak openen met een schakelaar en/of afstandbediening en/of domoticasysteem.

De aluminiumprofielen zijn gemoffeld in de RALkleuren.
De PVC profielen zijn eveneens verkrijgbaar in een beperkter aantal RALkleuren. Andere kleuren zijn mogelijk via een natlaksysteem.

Helling schuifdak –> min. 7° – max. 38°
Afstand tussen dakliggers –> min. 650mm – max. 1280mm
Min. 2 schuifbanen
Diepte van schuifdak –> min. 1400mm – max. 7500mm
Beglazing of plaatvulling –> max. 32mm

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen?