Schuifdaken

Schuifdaken

Benut daglicht het hele jaar door

De schuivende vensters openen en veranderen elke kamer in een ruimte waar je optimaal kunt genieten van zonlicht en frisse lucht. Wij beschikken over schuifdakramen volledig geopend kunnen worden. De schuifdakramen worden gemaakt zoals u dat wenst.

Het schuifraam kan elegant in uw dak kan worden geïntegreerd en voldoet aan de huidige energie-eisen en biedt maximaal comfort.  Met openingsoppervlakken tot 6 vierkante meter brengt dit niet alleen veel licht, maar ook veel frisse lucht in uw zolderruimte.

Wij bieden u een grote keuze aan verschillende soorten glas, kleuren en uitrustingsdetails, die u een geheel eigen raam garanderen. En ook onze dak schuiframen zijn eenvoudig te bedienen – handmatig of elektrisch.

Meer licht en ruimte in uw woning

Onze schuifdakramen zijn verkrijgbaar in afmetingen to 3 meter breed en 2 meter hoog  en zijn geschikt voor elk type woning omdat alles maatwerk is. Ze zijn ontworpen om maximale lichtinval te bieden en om een ruimtelijk gevoel te creëren in uw kamer. Onze dakramen zijn vervaardigd met hoogwaardige materialen en zijn ontworpen om jarenlang mee te gaan.

Bovendien zijn onze schuifdakramen energie-efficiënt en kunnen we voorzien van HR+++ glas. Dit betekent dat ze uw huis niet alleen voorzien van natuurlijk licht, maar ook bijdragen aan de isolatie van uw huis.

Een impressie

Bezoek onze showroom

Kom inspiratie op doen

In onze showroom in Doetinchem hebben wij diverse opstellingen staan van ons Zenyd schuifdaksysteem. En wij adviseren u graag over alle mogelijkheden. 

Wij ontvangen u graag in onze showroom.
De koffie staat klaar!

INTERESSE IN ONZE HORECA GLAZEN TERRASOVERKAPPINGEN?

Plan een afspraak

    Onze projecten

    Bekijk hier onze gerealiseerde projecten