Vorige
Volgende
Horeca terrasoverkapping

Horeca terrasoverkapping

Benut uw terras het hele jaar en zorg voor meer omzet

Bent u op zoek naar een horeca terrasoverkapping om uw terras optimaal te benutten in de zomer en de winter. Onze terrasoverkappingen zijn ideaal voor de bescherming tegen zon, regen en wind van uw terras.

Doordat de vensters van onze terrasoverkapping onbeperkt naast elkaar bevestigd kunnen worden kan er een zeer grote terrasoverkapping worden geplaatst. Al onze overkappingen kunnen automatisch geheel open en dicht worden geschoven zodat uw gasten op zomerse dagen heerlijk in de buitenlucht kunnen genieten en op de koude dagen heerlijk warm kunnen zitten.

Kortom uw terras wordt het gehele jaar optimaal benut.

Vorige
Volgende

Terrasoverkappingen in de juiste sfeer

Het visitekaartje voor uw zaak

Het terras als visitekaartje van uw zaak trekt bezoekers aan. Bij het realiseren van een terrasoverkapping voor uw horeca etablissement trekken we uiteraard de sfeer van uw horecazaak door. 

Wij leveren maatwerk en kiezen samen met u een oplossing die het beste past bij uw terras en horecazaak.  En stellen we alle opties van onze schuifdak overkapping samen zoals de gewenste kleur en opties voor windbescherming, verwarming en verlichting. 

Schuifdakraam Korenmarkt Arnhem

Een impressie

Horeca terrasoverkappingen

Bezoek onze showroom

Kom inspiratie op doen

In onze showroom in Doetinchem hebben wij diverse opstellingen staan van ons Zenyd schuifdaksysteem. En wij adviseren u graag over alle mogelijkheden. 

Wij ontvangen u graag in onze showroom.
De koffie staat klaar!

INTERESSE IN ONZE DAKEN?

Plan een afspraak

    Onze projecten

    Bekijk hier onze gerealiseerde projecten