Daglicht constructies

Daglicht constructies

Een ruimtelijke omgeving met veel licht

Daglicht in uw woon of werkruimte is zeer belangrijk. Wilt u ook graag meer daglicht en een ruimtelijker gevoel creëren, dan zijn onze daglichtconstructies dé oplossing. Onze elektrische schuifdaken en dakvensters kunnen wij plaatsen op platte en hellende daken. Zo zijn onze schuifdaken toepasbaar in veel daglichtconstructies.

Het schuifdaksysteem is opgebouwd uit een serie aluminium vensters die bestaan uit een vast raam en twee schuivende ramen. De vensters kunnen naast elkaar geplaatst zodat een schuifdak gerealiseerd kan worden tot zeer grote oppervlakten. Dit maakt onze schuifdaken zeer geschikt voor veel daglicht constructies.

Voor optimaal comfort is het modulaire schuifdak leverbaar met Triple glas en een elektrisch te bedienen module, zo ventileert u met één druk op de knop! Om het daglicht in de zomer te temperen, is het mogelijk iedere module te voorzien van perfect passende zonwering of zonwerend glas.

Modulaire schuifdaken

Architectonische vrijheid voor het ontwerp

Onze modulaire schuifdaken zijn een perfecte daglicht oplossing voor de utiliteitsbouw, zoals schoolgebouwen, winkelcentra en kantoorpanden. De oplossing kenmerkt zich door slanke profielen en het modulaire systeem. Groot voordeel is dat wij schuifdaken eenvoudig op maat kunnen maken en u veel architectonische vrijheid heeft voor het ontwerp.

Onze schuifdak profielen zijn recht echter Zenyd biedt een totaalconcept aan. Naast de schuifdakliggers bevat het ons assortiment ook vaste dakliggers, waardoor de grootste variatie aan dakvormen met geïntegreerd schuifdak kan worden gerealiseerd.

 

Wij vertellen uw graag meer over alle mogelijkheden van onze daglichtconstructie. Neem hiervoor contact met ons op of vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

Een impressie

Daglicht constructies

Bezoek onze showroom

Kom inspiratie op doen

In onze showroom in Doetinchem hebben wij diverse opstellingen staan van ons Zenyd schuifdaksysteem. En wij adviseren u graag over alle mogelijkheden. 

Wij ontvangen u graag in onze showroom.
De koffie staat klaar!

INTERESSE IN ONZE HORECA GLAZEN TERRASOVERKAPPINGEN?

Plan een afspraak

    Onze projecten

    Bekijk hier onze gerealiseerde projecten