Horeca schuifdaken

Met onze schuifbare terrasoverkapping vergroot uw horecagelegenheid en zorgt voor een langere bezetting van uw terras in warme tijden, maar ook als de temperatuur daalt is het aangenaam verblijven onder uw terrasoverkapping. Verhoog uw omzet aanzienlijk en biedt uw klanten tot ’s avonds laat een aangenaam verblijf op uw terras.

Uw terras het hele jaar door benutten.

Wilt u meer informatie over onze horeca schuifdaken?

Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies.

Impressies

Technische gegevens schuifdak

Het ZENYD schuifdaksysteem is opgebouwd uit een serie aluminium dakliggers met daartussen vensters die bestaan uit een vast raam en twee schuivende ramen. Schuifdaken kunnen dus voor 2/3 van het gehele oppervlakte geopend worden. De vensters kunnen naast elkaar geplaatst zodat een schuifdak gerealiseerd kan worden tot zeer grote oppervlakten.

Ons schuifdak dankt zijn condensatie voorkomende eigenschappen aan de combinatie van geïsoleerde aluminium buitenprofielen en een PVC binnenbekleding.
De PVC binnenbekleding bestaat uit profielen die aan de aluminium dakdragers worden bevestigd. Zo ontstaan isolerende luchtkamers die condensatie voorkomen en anderzijds condensatie inwendig afvoeren. Wij brengen een isolatieprofiel aan. Het gebruiken van hoogrendementsbeglazing of –paneelvullingen.

In het schuifdak zit een buismotor verwerkt waarmee het schuifdak elektrisch geopend worden. De motor is verwerkt in het profiel en dus niet zichtbaar. De buismotor is zeer stil en zorgt door middel van een staaldraad dat het gehele dak elektrisch geopend kan worden. U kunt het dak openen met een schakelaar en/of afstandbediening en/of domoticasysteem.

De aluminiumprofielen zijn gemoffeld in de RALkleuren.
De PVC profielen zijn eveneens verkrijgbaar in een beperkter aantal RALkleuren. Andere kleuren zijn mogelijk via een natlaksysteem.

Helling schuifdak –> min. 7° – max. 38°
Afstand tussen dakliggers –> min. 650mm – max. 1280mm
Min. 2 schuifbanen
Diepte van schuifdak –> min. 1400mm – max. 7500mm
Beglazing of plaatvulling –> max. 32mm

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen?